Paneldebat: Politisk topmøde

Oplev Kristian Thulesen Dahl, Pernille Vermund, Mai Villadsen og Lars Løkke Rasmussen i et politisk topmøde om Danmarks fremtidige demokrati i Koncertsalen i Musikkens Hus, som det sidste på programmet for dette års første udgave af Danmarks nye demokratifestival, Demokratiets Genklang.   

Topmøde 875X720
Se spilletider
Afholdt

Clement Kjersgaard udfordrer en række danske toppolitikere inden for emner som klima, ekkokamre, techgiganterne, internetalgoritmer, generationskløfter – hvad er det for et billede, der tegner sig af vores demokrati?

Om Kristian Thulesen Dahl
Kristian Thulesen Dahl er en dansk politiker og formand for Dansk Folkeparti. Han repræsenterede Fremskridtspartiet i Folketinget 1994-1995, hvorefter han blev medstifter af Dansk Folkeparti og skiftede til det, som han har repræsenteret i Folketinget fra 1995.

Om Pernille Vermund
Pernille Vermund er en dansk arkitekt (MAA) og borgerlig politiker af konservativ observans. Vermund er formand for partiet Nye Borgerlige, hvilket hun har været siden partiet blev stiftet i oktober 2015.

Om Mai Villadsen
Mai Villadsen er et dansk folketingsmedlem og politisk ordfører for Enhedslisten. Før hun kom i Folketinget har Mai Villadsen blandt andet engageret sig i elevrådet på Kibæk Skole, hvor hun var formand for i 2004-2006., ligesom hun sad i elevrådet på Herning Gymnasium i 2009-2010.

Om Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen er en dansk politiker og partileder for Moderaterne, hvilket han stiftede i juni 2021. I perioderne 5. april 2009 til 3. oktober 2011 og 28. juni 2015 til 27. juni 2019 var Lars Løkke Rasmussen Danmarks statsminister.

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.