Sankt Hans 2021

Den magiske midsommerstemning fylder Musikkens Hus, når vi traditionen tro fejrer Sankt Hans med en rigtig sommerkoncert. Det gør vi i selskab med blandt andre Phillip Faber, Aalborg Symfoniorkester og Rasmus Bjerg.

MH Sankthans 2021
Se spilletider
DKK 255
Afholdt

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende tradition med bevægende musik i Koncertsalen og en skøn midsommertale af Rasmus Bjerg.

Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Phillip Faber, Aalborg Symfoniorkester, Nordjysk Pigekor og Klarup Pigekor på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere.

Søren Huss skulle have været med som solist, men grundet sygdom har han desværre måttet melde afbud til koncerten. Til gengæld er det lykkedes os at finde en fantastisk erstatning i form af Helene Blum & Harald Haugaard.

Om Helene Blum & Harald Haugaard
Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere af den danske musiktradition, og de levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Duoen turnerer normalvis i USA i midsommeren, men grundet rejserestriktioner må de i år blive hjemme i Danmark – og ganske ekstraordinært er det derfor lykkedes os at sikre Helene Blum & Harald Haugaard til Sankt Hans-fejringen i Musikkens Hus. Det bliver kort sagt et musikalsk festfyrværkeri, som vi glæder os til at dele med jer!

Midsommertale af Rasmus Bjerg
Traditionen tro skal vi selvfølgelig høre en bevægende midsommertale denne aften. For at reducere antallet af gæster på Musikkens Plads bliver talen dog afholdt i selve Koncertsalen og af ingen mindre end skønne Rasmus Bjerg.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.