Sankt Hans på Musikkens Plads

Vær med til at fejre Sankt Hans på Musikkens Plads, når vi inviterer til midsommertale med Rasmus Bjerg og koncert med Halberg & Friends.

Sankthans2
Se spilletider
DKK 175
Afholdt

Traditionen tro fejrer vi Sankt Hans på Musikkens Plads, og for at sikre god afstand på pladsen bliver det i år på en helt ny måde. Du kan nemlig købe billetter til denne midsommerfejring med taler Rasmus Bjerg og bandet Halberg & Friends eller til det tidlige børnearrangement med unge MGP-stjerner. Ikke mindst kan du opleve begge arrangementer til en særlig pakkepris.

Om arrangementet
Denne sene midsommerfejring starter kl. 19.45, hvor vi både skal opleve en skøn tale af Rasmus Bjerg og ikke mindst en bevægende koncert med Halberg & Friends. Bandet vil forkæle publikum med de bedste sange fra de sidste 35 år fra blandt andre Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Poul Halbergs soloalbum.

Musikkens Plads åbner kl. 19.00, hvor der vil være mulighed for at købe pølser og drikkevarer på pladsen. Selve koncerten varer ca. 75 minutter, hvorefter arrangementet slutter.

Få den fulde oplevelse
Ønsker du at starte midsommerfejringen tidligt i selskab med familiens yngste, kan du til en særlig pakkepris få den fulde oplevelse.

Kl. 17.30 åbner vi nemlig Musikkens Plads til det tidlige arrangement, hvor der vil være mulighed for at riste gratis skumfiduser og kiks over bålfade. Ikke mindst kan I glæde jer til at opleve en festlig MGP-koncert med flere af årets unge stjerner fra kl. 18.15.

Vi henviser venligst til gældende retningslinjer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.