Stærke Kvinder

Tag din veninde under armen, og kom med til et event, som både vil få dig til at grine, græde og gyse. Vi inviterer til en eksklusiv aften i smukke rammer, hvor du kan møde nogle af tidens mest markante kvinder i ærlige samtaler om vigtige emner.

Mh Staerkekvinder 1920X870px
Se spilletider
DKK 245
Afholdt

Katrine Engberg og ensomheden
Katrine Engberg er en af landets bedst sælgende krimiforfattere og aktuel med krimien ”Isola”, hvor ensomhed er et gennemgående tema. Engberg fortæller ærligt om sit liv med ensomheden som ufrivillig følgesvend. 

Status-opdatering med Ditte Giese og Anne Sofie Allarp
To af deres generations stærkeste kvindestemmer, Ditte Giese & Anne Sofie Allarp, giver en bramfri status på at være kvinde midt i livet i 2020. 

Trine Appel - Mellem himmel og jord
Skuespiller og fantasy-forfatter Trine Appel var død i 5-10 minutter efter et hjertestop. Den oplevelse har fjernet hendes angst for at dø og givet hende en ny ro og evne til at sætte grænser. 

Der vil være en surprise special guest star, og alle deltagere får en goodiebag til en værdi af minimum 200 kr.

Arrangør: All Things Live

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.