Streaming: Alex Vargas og Aalborg Symfoni­orkester

Oplev et brag af en genåbningskoncert, når Musikkens Hus streamer Alex Vargas i front for Aalborg Symfoniorkester. Koncerten blev optaget live d. 6. maj 2021 og streames torsdag d. 13. maj i højeste kvalitet. På den måde kan vi nemlig dele vores genåbningsbrag med alle, der har savnet livemusikken lige så meget som os!

ASO VARGAS 1920X1080 (1)
Se spilletider
DKK ca. 50 (EUR 7)
Afholdt

Om koncerten
Torsdag d. 6. maj 2021 genåbnede Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester Musikkens Hus efter flere måneders nedlukning.

Det var i en så overlegen stil, at publikum blev bevæget til både tårer og eufori – og nu har du mulighed for at opleve det hele hjemme fra stuen. Livekoncerten blev nemlig optaget, og vi tør godt garantere, at du bliver blæst bagover.

Med sit altoverskyggende talent og tilstedeværelse på scenen er én ting nemlig sikkert: Alex Vargas er en artist, du bare må opleve live. Og kun endnu mere bevægende bliver det, når vores forrygende symfoniorkester tager numrene til helt nye højder med arrangementer af Martin Nygård Jørgensen.

En storslået koncertoplevelse, som vi glæder os til at dele med alle jer, der har savnet livemusikken lige så meget som os!

Billetter til streaming
Ganske eksklusivt får du mulighed for at opleve genåbningskoncerten hjemme fra stuen til en billetpris à 7 euro (svarende til ca. 50 kr.).

Vi streamer via den verdenskendte tjeneste Woov, som giver en streamingoplevelse med lyd- og billedkvalitet af absolut højeste kvalitet.

Vi glæder os til at dele vores genåbningsbrag med dig!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.