The Blue Van

Det nordjyske rockband The Blue Van vender tilbage til Nordjylland til et brag af en koncert i Musikkens Hus.

Thebluevan MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 265
Afholdt

The Blue Van har allerede været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere. De fire bandmedlemmer gik i børnehave sammen i Brønderslev, begyndte at spille musik sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003 og spillede store koncerter i hele verden.

Tre år senere krakkede pladeselskabet, og rockdrømmen brast. The Blue Van måtte gentænke sig selv som rockband og mande sig op til et nyt album, der atter resulterede i en række rockhits. Senest har rockbandet i efteråret 2020 udgivet albummet ’From Responsible Sources’, som dels handler om at tvivle på sig selv som menneske og dels at motivere generationerne under os.

The Blue Van, som består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen, har med de to forrige albums ”Man Up” fra 2008 og ”Love Shot” fra 2010 for alvor sat et solidt aftryk i den danske musikbranche, og det nyeste skud på albumstammen er absolut ingen undtagelse.

The Blue Van har langsomt men sikkert arbejdet sig til stor succes og anerkendelse på den danske musikscene, og det kommer uden tvivl til udtryk, når rockbandet gæster Musikkens Hus til et brag af en koncert.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.