Amazing Christmas

Kom i den helt rette julestemning, når vi i Musikkens Hus slår dørene op til Amazing Christmas med blandt andre Sinne Eeg og Christina Boelskifte.

MH 1080X1920 (32)
Se spilletider
DKK 295
Afholdt

Vigtig information
Vi gør venligst opmærksom på, at koncerten er flyttet fra Koncertsalen til Intimsalen, hvor der vil være unummererede siddepladser.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på e-mail med information herom.

Om koncerten
Akkompagneret af landets bedste korstemmer samt et band bestående af supermusikerne Jacob Christoffersen (klaver), Morten Ramsbøl (bas) og Rasmus Kihlberg (trommer) inviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, til en af julens helt store koncertoplevelser, nemlig Amazing Christmas!

Magien breder sig for alvor i Koncertsalens smukke rammer, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker alle følelser til live.

Med en sublim vokal og et glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle sange, som vi alle kender. Med Amazing Christmas er der altså tale om en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftet og et harmonisk vokalensemble, der bringer publikummer i alle aldre i den helt rette julestemning.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.