Balstyrko

Oplev et blandingsgods af tilbagelænet trip hop, traditionel dansk visesang og esoterisk lyrik, når Balstyrko d. 19. februar giver koncert på scenen i Koncertsalen. Til lejligheden har den københavnske trio allieret sig med et stærkt musikalsk hold bestående af violinist Davide Rossi, trommeslager Anders Holm, Jakob Falgren på bas og Ned Ferm på trombone.

MH 1080X1920 (1)
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse vi må meddele, at Balstyrko desværre har valgt at aflyse koncerten i Musikkens Hus d. 19. februar 2022, da der er opstået udfordringer, som de ikke kan løse i forbindelse med arrangementet. Balstyrko håber at besøge Musikkens Hus en anden gang.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering. Vi beklager den skuffelse, som aflysningen medfører.

Tusind tak for jeres forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Balstyrko er foreningen af de ikoniske musikere Anders Ormen, Ane Trolle og Blæs Bukki. I tilblivelsen af albummet Jagten Paa Noget skabte gruppen en hjemmelavet lyd, som det danske publikum aldrig havde hørt før. Det anmelderroste album er blevet en dansk nyklassiker, der ikke er bundet til en bestemt tid eller generation, men som udsender en universel og balstyrisk stemning. Sangene fra albummet voksede med lynets hast ud af det snævre undergrundsformat og bredte sig til radio samt TV, hvor Balstyrko fortsat rumsterer.

I deres musik blander Balstyrko tilbagelænet trip hop med traditionel, dansk visesang, og den esoteriske lyrik holdes flyvende af energiske, underliggende reggaerytmer. I et sommerhus ved Vesterhavet skrev og komponerede Balstyrko i løbet af tre år uforglemmelige numre såsom Intet Stopper Helt, Roennebaer og Kaffe MDMA, hvilke hver især kradser op i dagligdagens eksistentielle patina. De indeholder både traditionelle arrangementer og impulsive feltoptagelser fra hverdagen: Kødsovs, der koger på et komfur, ild i brændeovnen og et æggeurs monotone tikken. Med andre ord er albummet et sydende sammenkog af flyvske storbystrofer og ustressede sommerhusvibes.

Mens lyden af Balstyrko begyndte at leve sin egen frie, uafhængige tilværelse i medierne, afbrød gruppen samarbejdet for at fokusere på egne projekter. Men 2021 bliver året, hvor de på ny blev forenet på scenen i en hyldest til deres sagnomspundne projekt fra slut 00’erne, og nu genopstår de med en ustyrlig energi som et fortidsvæsen, der nægter at erklære sig selv for uddød.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.