Benedetti, Elschenbroich & Grynyuk klavertrio

Den italiensk-skotske violinist, Nicola Benedetti, den tyske cellist, Leonard Elschenbroich og den Ukrainske pianist Alexei Grynyuk hører til den absolutte elite blandt deres generations internationale solister.

MH 1080X1920 (13)
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

De startede alle tre deres solistkarrierer i barneårene, og som teenagere vandt de stipendier til studier ved to af de mest prestigebetonede uddannelsesinstitutioner for den klassiske musik i London, The Menuhin School, hvor Benedetti og Elschenbroich mødtes og begyndte at spille kammermusik sammen,  og The Royal Academy of Music, hvor Grynyuk studerede og hurtigt fandt sammen med de to andre unge musikere som deres akkompagnatør, og siden da har de dyrket og perfektioneret sig i deres fælles lidenskab, kammermusikken, samtidig med at de hver for sig har opbygget en karriere som internationale stjernesolister.

Som trio debuterede de i 2009-2010 med en omfattende turné i UK og Tyskland, og siden da har de besøgt en lang række af de fornemste festivaler og koncertsale i Europa, heriblandt The Royal Concertgebouw i Amsterdam, Royal Albert Hall og Wigmore Hall i London, og i 2015 spillede de for fulde huse ved BBC Proms i London. De har turneret i Europa, USA, Sydamerika, Australien og Hong Kong. Gennem mere end ti års kontinuerligt samarbejde har de med deres idealistiske og entusiastiske tilgang til kammermusik udviklet et perfekt sammenspil, der placerer dem blandt de allerbedste unge ensembler i dag.

Program
Robert Schumann: Piano trio nr. 1 i B dur
Wolfgang Rihm: Fremde Szenen III
Johs. Brahms: Piano trio nr. 1 i B dur

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til syv koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Benedetti, Elschenbroich & Grynyuk klavertrio. Læs mere her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.