Bjørn Eidsvåg

Onsdag den 6. april lader vi os fortrylle af reflekterende og bevægende tekster samt smukke melodier, når den norske trubadur Bjørn Eidsvåg lægger vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus i forbindelse med en danmarksturné og giver koncert i Intimsalen.

MH 1080X1920 (9)
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Trubadur Bjørn Eidsvåg har et stort og ikke mindst trofast publikum i Danmark, og vi har i den grad taget nordmanden med den store livsvisdom og fortælleglæde til sig. Hans sange og musikalske universelle appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger, og derfor er det med stor glæde, at vi i Musikkens Hus til foråret kan blænde op for en koncert med Bjørn Eidsvåg.

Bjørn Eidsvåg bruger reflekterende tekster til at kommunikere med sit publikum om alle aspekter af det at være et tænkende menneske: Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner såsom døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs imponerende univers, og de flyder alle afsted på melodier, der rent musikalsk i den grad når vidt omkring i form af både viser, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz. Den 67-årige musiker fra Sauda i Norge er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, hvilket i høj grad kommer til udtryk i en lang række af Eidsvågs sange. Gennem hele sin karriere har han desuden ved flere lejligheder slået et slag for, at vi som selvstændige individer skal kunne ytre os, som vi ønsker det, uafhængigt af livssyns-båse.

Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg markeret sig i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af landets mest succesrige og folkekære kunstnere. Senest udgav han sit 25. album, Far faller, hvilket blev et af de bedst sælgende album i Norge i 2013, samt Klassisk Bjørn Eidsvåg, der er et musikalsk samarbejde med ingen ringere end Kringkastningsorkestret.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.