Dawn Landes

Da Landes’ debutalbum ramte gaden i 2005, blev hun sammenlignet med Cat Power, Liz Phair og Joanna Newsom. Nu gæster hun Musikkens Hus i Aalborg med et stilsikkert album og en gribende historie bag.

MH 1080X1920 (8)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Hendes stil er sikker og differentierer sig fra kollegaerne. Nashville-lyden bobler som et underliggende lag i musikken på de første albums, den amerikanske singer-songwriter Dawn Landes har sendt på gaden.

Landes er kendt for hendes indlevende sangskrivning og sammensmeltning af genrerne indie-rock, alt-country og folk musik. Med hits som “Try to Make a Fire Burn Again”, “Bodyguard” og “Straight Lines” har hun stadfæstet sin position som en af USA’s bedste singer-songwriters og fremviser en unik evne til at fortælle historier, hvilket gjorde hende det oplagte valg til at skrive sangene til Musicalen ”Row”.

I oktober 2020 udgav Dawn Landes netop sit nyeste album ROW, et album bestående af sange fra den længe ventede musical af samme navn, der fortæller den fantastiske sande historie om Tori Murden McClure, den første kvinde til at ro alene over Atlanterhavet.

Play

"Mount Everest" - Dawn Landes

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.