DR VokalEnsemblet

Oplev landets førende vokalensemble på Aalborg Kloster

MH 1690X1250 (4)
Se spilletider
DKK 100
Afholdt

Er der noget, der er særligt for Skandinavien, er det vores lyse sommernætter. Det er i år lykkes Aalborg Operafestival at entrere med DR VokalEnsemblet, og den svenske dirigent Jakob Hultberg har sammensat en række danske og svenske perler for kor, som alle kredser om vores milde, dejligesommerdage, aftener og nætter.

Komponisten Svend S. Schultz rammer essensen af den danske sommer med sine tre perler for kor. Yndigt dufter Danmark kan næsten få tiden til at stå stille i sin poetiske skildring af duften og lykkefølelsen på en smuk sommeraften.

Svenske komponister som Alfven, Steenhammar og Åhlén har deres eget, romantiske greb om folkeviser om sommer og kærlighed, og nyere toner af Rautavaara og Rehnqvist tager skridtet ind i selve sommernatten.

Aftenens svenske dirigent er en af Nordens førende indenfor kordirektion og er fast tilknyttet Malmö Opera, ligesom han har været tilknyttet blandt andet Det Kgl. Teater, Copenhagen Opera Festival og Den Jyske Opera. Denne koncert er hans debut med DR VokalEnsemblet – DR’s kammerkor med 18 klassiske sangere. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.