Foyerkoncert med Filharmonisk Kor Aalborg

Vi byder velkommen til en smuk julekoncert, når Filharmonisk Kor Aalborg besøger Musikkens Hus til december

MH 1690X1250 Copy (20)
Se spilletider
DKK 105
Afholdt

Når mange stemmer harmoniserer, opstår der en særlig dybde og energi i de fremførte værker. Dette kan fremkalde stærke følelser ved sit publikum og en oplevelse man sent glemmer.

Filharmonisk Kor Aalborg har hele 42 korsangere fordelt på 4 stemmegrupper. Udover egne koncerter, medvirker koret ofte ved Aalborg Symfoniorkesters opførelser af kor- og orkesterværker. Blandt de mange værker koret har medvirket i kan nævnes Händels Messias, Haydens Skabelsen og Verdis Requiem, dette udover filmkoncerter som Harry Potter og Fangen fra Azkaban™ In Concert samt Home Alone In Concert. Du kan derfor godt glæde dig til et erfarent kor, der leverer store musikalske koroplevelser.

Koret dirigeres af Matthias Geiger, som startede sit samarbejde med koret i januar 2022. Koret har et stort repertoire og du vil til koncerten kunne opleve korets fantastiske klang i udvalgte julesange.

Korsang oplever en øget interesse inden for den danske kunstmusik. Vi er derfor glade for at tilføje denne koncert til den hyggelige juletid, og lade Nordjyllands største kor indtage scenen i Øvre Foyer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.