Jacob Karlzon

Glæd dig til efteråret når den anerkendte svenske jazzpianist besøger Musikkens Hus, og indtager Intimsalen med sin mangefacetterede musikalitet.

MH 1080X1920 (24)
Se spilletider
DKK 206
Afholdt

Jacob Karlzon er blandt Sveriges højest profilerede pianister, og han blander med stor succes jazz, pop, indie og rock elementer i et nutidigt og ambient udtryk.

Hans seneste udgivelse på Warner Music ”Wanderlust” høster flotte anmeldelser og får megen opmærksomhed i hele Europa for det tætte sammenspil i sin nuværende trio, de storladne klangfarver og smukke kompositioner. 

Stilistisk og musikalsk er Jacob Karlzon også en særdeles alsidig kunstner. Som klassisk uddannet pianist med referencer til stor set alle genrer, har han også delt scene med nogle af verdens helt store jazz og pop artister. Han begav sig endda ind i heavy metalverdenen med sit album ”More” og ”Now”, hvori han lod elektroniske elementer sætte pulsen.

Musikkens Jazzklub
Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub efteråret 2022, hvor du får 20 % rabat på de fire inkluderede koncerter samt en række unikke fordele. Læs mere, og køb medlemskab her

Play

Jacob Karlzon - To the Moon and Back

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.