Karmen Rõivassepp Quartet

Der er sprød jazz på menuen i form af blandt andet reflekterende og humørfyldte rytmer, når Karmen Rõivassepp Quartet torsdag den 24. februar 2022 besøger os i Musikkens Hus, og vi blænder op for en koncert med den aarhusianske kvartet i Intimsalen.

MH 1080X1920 (12)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Karmen Rõivassepp Quartet, som udgøres af vokalist Karmen Rõivassepp, pianist Simon Eskildsen, bassist Adrian Christensen og trommeslager Daniel Sommer, er en ung og fremtrædende jazzkvartet med base i Smilets by. Lige siden deres debutalbum Dance of Sounds, som i øvrigt modtog en nominering ved Danish Music Awards, har de bjergtaget publikum rundt om i hele Danmark, hvilket har resulteret i, at de nu er på tærsklen til et gennembrud på den europæiske jazzscene.

Kvartetten udvikler sig konstant og bevæger sig i denne tid længere væk fra deres fællessprog i jazztraditionen og viser en mere reflekterende samt humørfyldt moderne jazzstil. I processen med at finde deres distinkte lyd har bandet eksperimenteret med alt fra gennemkomponeret materiale til fuldstændig frihed og åben improvisation. Uanset anledning kan du dog forvente at blive præsenteret for en imponerende vokal renhed og stort musikalsk samspil, der sammenflettes med sofistikerede melodier og harmonier, når disse fire unge jazzmusikere træder på scenen.

I oktober i år udgav ​​Karmen Rõivassepp Quartet gruppens andet studiealbum, Breathe, der er en naturlig tilføjelse til debuten og viser modenheden af ​​stil, historiefortælling og musikalsk interaktion. Albummet kredser om emner som angst og misbrug samt politik og tvivlsom kærlighed, hvilket tilsammen sætter den sentimentale sindstilstand for hele pladen. Med andre ord er der tale om et jazzalbum, der både er legende, men omvendt også fremstår både tankevækkende og reflekterende. Som publikum er der således masser at se frem til, når det aarhusianske kvartet går på scenen i Intimsalen.

Musikkens Jazzklub
Musikkens Jazzklub er et hyggeligt fællesskab for alle os, der holder af jazz og gerne vil have oplevelser med både upcoming og etablerede artister, med danske og internationale stjerner. Her er du sikret sæsonens bedste jazzkoncerter samt en række unikke fordele.

Opnå rabat når du bestiller billet til minimum 3 koncerter fra forårssæsonen 2022. Du vælger selv, hvilke koncerter du vil overvære, og får 30% rabat på købet - uanset hvor mange I er. Billetterne skal blot bestilles samlet på én gang via din Ticketmaster profil. Køber du efterfølgende flere billetter til de udvalgte koncerter får du også 30% på disse.

Når du køber minimum 3 koncerter på én gang, opnår du medlemsskab til Musikkens Jazzklub samt en række klubfordele. Læs mere her.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.