Marie Kronquist

Med afsæt i hendes bog ’Se tigeren i Øjnene’ fra 2021 byder Marie Kronquist på en særlig eksklusiv aften den 21. november i Musikkens Hus

MH 1080X1920 (41)
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Her vil hun i samtale med medie- og værtstræner Tina Bilsbo fortælle om sin livsbekræftende rejse fra professionel basketballspiller og politibetjent, til livet som buddhist i en moderne tid. Marie vil blandt andet tale om at leve frygtløs, at bidrage til det gode i alle mennesker samt give sit bud på hvordan vi kan finde ro i en travl verden.

Marie Kronquist er buddhistisk lærer og har i 15 år arbejdet med meditation, mental træning, stilhed og mindfulness i ind- og udland. Hun er efterspurgt i erhvervslivet, hvor hun er mentor og vejleder for landets absolutte topledere.

I foråret 2022 udgav hun bogen ’Et glas mælk og en banan’ som Berlingske gav 5 flotte stjerner. Bogen fik bl.a. følgende ord med på vejen: ” Den er klog og fuld af gode råd fra et menneske, der engang var professionel basketspiller, men som gennem 15 år har vejledt tusindvis af mennesker med behov for ro, stilhed, fokus. Marie Kronquist prædiker ikke, hun inspirerer.”

I løbet af aftenen vil der være mulighed for spørgsmål fra publikum.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.