Musikkens Fællessang med Fladstrandkoret

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.

MH 1080X1920 (32)
Se spilletider
Afholdt

Om Musikkens Fællessang
Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2022 flere hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Denne søndag er det Fladstrandkoret, som slår tonen an i vores smukke rammer.

Om Fladstrandkoret
Fladstrandkoret er et blandet firstemmigt kor med et bredt repertoire, der omfatter evergreens, musicals og en bred vifte af numre fra den danske sangskat. Koret er under kyndig og kompetent ledelse af dirigent Agnethe Harding. Fladstrandkoret arbejder seriøst, hvor humør og samvær er i højsæde. Fladstrandkoret hører under den Kommunale Musikskole i Frederikshavn.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.