Musikkens Fællessang med Støvringkoret

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.

MH 1080X1920 (32)
Se spilletider
Afholdt

Om Musikkens Fællessang
Musikkens Hus arrangerer hen over foråret 2022 flere hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Denne søndag er det Støvringkoret, som slår tonen an i vores smukke rammer.

Om Støvringkoret
Støvringkoret er et rytmisk kor, bestående af 38 sangglade kvinder og mænd i mange aldre under ledelse af Inge Brink Nielsen. Koret har eksisteret i 15 år. Fælles for alle medlemmer af koret er en stor glæde ved at synge i kor og ønsket om sammen at yde det bedste for at kunne give publikum en skøn og medrivende oplevelse ved koncerter.

Korets repertoire er rytmisk musik i flere genrer med flotte korarrangementer og med tekster på både engelsk og dansk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.