Musikkens SommerBeat

Musikkens SommerBeat 2022 bliver en festlig aften på Musikkens Plads, hvor vi byder velkommen til Aalborgs unge samt nye studerende, som måske netop er flyttet til byen. Her er altså rig mulighed for at møde og lære nye mennesker at kende og give et ordentligt spark til fællesskabet.

MH 1690X1250 Copy (8)
Se spilletider
DKK 125
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at Musikkens SommerBeat desværre må aflyses grundet produktionsudfordringer. 

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering. Vi beklager den skuffelse, som aflysningen medfører.

Tusind tak for jeres forståelse og på gensyn.

Om Musikkens SommerBeat
Så er Musikkens Beat på ny tilbage i en helt særlig summeredition! Her slår vi dørene op til en begivenhedsrig dag på Musikkens Plads spækket med socialt samvær, velsmagende sliders fra vores prisvindende Restaurant Fauna og selvfølgelig masser af fed musik – alt sammen til den nette sum af 125 kroner. Vi byder nye studerende samt unge, der måske lige er flyttet til Aalborg, velkommen, så der bliver altså rig mulighed for at møde nye mennesker og sammen nyde koncerter fra upcoming bands og kunstnere på den danske musikscene samt lækker mad.

Program
13:00 – Musikkens Plads åbner
Musikkens Hus’ prisvindende Restaurant Fauna serverer 3 sliders pr. person
14:00 – FABRÄK
15:30 – EmmaDop
17:00 – BATHSHEBA
18:30 – Zar Paulo
21:00 – Pladsen lukker 

Om FABRÄK
FABRÄK har på kort tid etableret sig på den danske musikscene som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde anno 2022. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust, og man tør roligt spå, at 2022 bliver FABRÄKs år. Den stærke duo har siden singlerne VOLDSOM og DAARLIGT, der har ligget i højeste rotation hos P3 og P6 Beat, samt debutalbum Rige Børn Leger Bedst høstet vilde anmeldelser fra flere toneangivende medier, hvorfor deres enorme talent på ingen måde går ubemærket hen.

Om EmmaDop
EmmaDop er en moderne synthpop-duo, der nedbryder barriererne mellem genrer og normer. De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted-rytmisk musik samt en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtigt uden at være højtideligt. På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed og går rent ind hos publikum. Dette viste sig blandt andet ved duoens optræden på SPOT-festival i 2021, og med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

Om BATHSHEBA
Stemmen er silkeblød. Beatet er bouncy. Produktionen er catchy og smooth. BATHSHEBA er kun i starten af sine 20’ere, men har skrevet sange siden hun var blot 11 år gammel. Med både hårdtslående og hårfin lyrik producerer hun dark pop, som har modtaget stor cadeau. Med singlerne Blind og Hit ’N’ Run demonstrerer BATHSHEBA en tromlende bas og et tårnhøjt niveau, som er på vej til at indtage scener, hitlister og manges musikhjerter. Lyden er en genreblanding af pop, house og elementer af traditionel nigeriansk musik, hvilket trækker referencer til sangerindens rødder.

Om Zar Paulo
Den århusianske poprock kvintet Zar Paulo og forsanger Emil Vam er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum. Deres første single, Klap For Fædrelandet, fra deres kommende debutalbum har modtaget store roser fra både radio og medier og er blevet valgt som P3’s Uundgåelige og i højeste rotation hos P6 Beat. Zar Paulo har længe været på folks tunger som et af de helt nye bands, man skulle holde skarpt øje med, og det unge band gjorde for alvor deres indtog i det danske musiklandskab i 2020 med singlen Stop Believing.

Tag vennerne under armen, så sørger vi for en stemningsfuld aften med musik, god mad og hygge ved Limfjorden.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.