Rasmus Nøhr

Sommer i Europa, Sød musik og Det glade pizzabud. Den står på hits i lange baner, når Rasmus Nøhr til oktober lægger vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en større efterårsturné.

MH 1690X1250 Copy (14)
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Siden debuten i 2004 har Rasmus Nøhr udgivet seks dansksprogede popalbummer og haft utallige radiohits, ligesom det er blevet til mange optrædener på store danske scener og festivaler. Den 50-årige sanger-sangskriver er kendt for at frembringe muntre melodier, der giver smil på læben, samt skrive finurlige tekster om blandt andet hverdagens glæder og længsler. Tekster, hvis budskaber er genkendelige for de fleste, hvorfor den karismatiske Nørrebro-dreng gennem årene har plantet sig i mange danske musikhjerter.

På efterårsturen 2022, som byder på en koncert i Musikkens Hus i oktober, bakkes Rasmus Nøhr op af sit faste band, der er sammensat af nogle af landets dygtige musikere. Du kan altså se frem til en stemningsfyldt aften i allerbedste selskab med Nøhr og co., der med stort nærvær fremfører de mange velkendte hits.

- Jeg har aldrig taget billeder, da jeg i stedet prøver at huske mit liv med hjertet. Herfra kommer sangene, hvis tekster opstår, når jeg går ture eller sidder med guitaren og ryger en cigar. Jeg vil råde jer til at bruge timerne før koncerten på at mindes jeres kære og mærke friheden strømme. Og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt. Jeg håber, vi ses, og rigtig god fornøjelse!, lyder det fra Rasmus Nøhr.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.