Thomas Vinterberg & Thomas Bo Larsen TALK

To af Danmarks helt store filmpersonligheder mødes til en samtale om film, deres karrierer og tætte samarbejde gennem tiden - senest med Druk, der modtog en Oscar for Bedste Internationale Film. Sammen med aftenens vært, filmanmelder og -journalist Ann Lind Andersen, tager Thomas Vinterberg og Thomas Bo Larsen dig med bag filmlærredet, tæt på deres venskab og syn på hinanden og selvfølgelig også ind i det filmunivers, der har præget dem begge.

Vinterberg Larsen 2021 1920X1080 NO TEXT
Se spilletider
DKK 334 - 434
Afholdt

Et fast makkerpar
Thomas Vinterberg og Thomas Bo Larsen har fulgtes ad siden Vinterbergs afgangsfilm ’Sidste omgang’, som han dimitterede med fra Den Danske Filmskole i 1993. Siden har de dannet succesfuldt makkerpar som henholdsvis instruktør, manuskriptforfatter og skuespiller i markante filmsuccesser som ‘De største helte’, ‘Festen’, ‘Jagten’ og jo altså senest oscarvinderen ‘Druk’.

De har privat og professionelt været tæt på hinanden i snart 30 år og deler nu en aften med dig i venskabets og filmens tegn. Der vil være masser af gode anekdoter, alvor, sjov og selvfølgelig filmnørderi for enhver fan eller filmelsker.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.