To mikrofoner og en stak vinyler

Vinyl, visdom og vildskab: Den står på musik-nørderi og personlige fortællinger, når vi i slår dørene op til det anmelderroste talkshow To mikrofoner og en stak vinyler med Carsten Holm og Flemming Møldrup, som finder sted i Intimsalen.

MH 1690X1250
Se spilletider
DKK 220
Afholdt

Kan du huske det øjeblik, musikken ramte dig? Den koncert, hvor forsangeren slog benene væk under dig? Eller den plade, du fik af din bedste ven, og som udvidede din musikalske horisont?

Musik fra barndommen, ungdomsværelset og voksenlivet sætter aftryk i både bevidsthed og krop. Vi formes som musiktyper, når bassen dunker i brystet, og tonerne markerer sig som små punkter på vores tidslinje. Med en stak af deres egne vinyler vender Flemming Møldrup og Carsten Holm denne aften plader akkompagneret af personlige anekdoter og en nysgerrig undersøgelse af musikkens aftryk på livet. Samtidig dykker værtsparret ned i de forskellige musiktyper, vi hver især identificerer os med: Personer, der bruger musikken til at sætte ord på følelser. Dem, som bare bruger den som baggrundsstøj. Og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Om de to værter
Carsten Holm lever og ånder for musikken og lavet radio på DR. Som vært på P4 og P6 BEAT er han med til at gøre lytterne klogere på både dansk og udenlandsk musik. Flemming Møldrup er livsstilsekspert og skarpt til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst, hvad der gør os til de personlighedstyper, vi er, og ligesom førstnævnte elsker han musik.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.