Tobias Dybvad - Levemand

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet? Det spørgsmål stiller Tobias Dybvad i sit nye standupshow Levemand, som du kan opleve i Musikkens Hus til maj 2022. Showet hylder det positive livssyn og bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Dybvad Ny
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Som altid er Tobias Dybvad garant for et gennemarbejdet show med et knaldhøjt teknisk niveau og den stramme og legesyge levering, som han er kendt for. Får du ikke et mere positivt livssyn af showet, er du i hvert fald garanteret halvanden times godt humør.

Levemand er Dybvads fjerde onemanshow og følger i kølvandet på ’Sjov mand - klam personlighed’, ’Er det ikke dig fra Dybvad?’ og ’Fasser partner’, som alle har trukket fulde huse. Derudover har Dybvad gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet ’Dybvaaaaad’, hvor han i et mix af satire, parodier og sketches kommenterer på ugens tv.

Om Levemand
"Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv.” Det giver Tobias Dybvad som eksempel på den brok, han spidder i sit nye show. Men heller ikke døden kommer vi uden om denne aften:

”Døden kan jo meget effektivt huske os på at leve livet, når den rammer os tæt på, eller hvis den bare lige truer med at kigge forbi. Men kunne det ikke være fedt, hvis man selv kunne skabe sig en dejlig og glad tilværelse – uden at man behøver en eller anden grim diagnose?”

Uanset hvor positiv Tobias bestræber sig på at være, skal han dog også være den første til at skrive under på, at man sagtens kan blive for positiv:

”Nogle gange er jeg så forhippet på at forvente det bedste af livet – jeg arbejder så meget med best case scenario, at jeg nogle gange sætter et så højt ambitionsniveau for mit liv, at det kan være svært at indfri. Og på vejen derhen får jeg taget nogle overilede beslutninger, som får nogle vanvittige konsekvenser for mig. Heldigvis kan disse episoder jo så omdannes til et pragtfuldt standupshow,” griner Tobias Dybvad.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.