Børnekoncert med Jonas Hellesøe

Koncert for hele familien med stort børnekor

Jonas Hellesøe (1)
Se spilletider
Afholdt

Velkommen til en helt speciel koncert med et veloplagt børnekor, og hvor publikum får god mulighed for at lære orglet at kende.

Koret består af børn fra 15 forskellige kirker i Nordjylland, som alle er medlem af Folkekirkens kororganisation KORLIV.

Jonas Hellesøe, der er én af landets mest aktive orgelsolister, håndterer det fantastiske orgel i Musikkens Hus. Laila Høgild Nielsen, en af Nordjyllands førende børnekorsledere, vil lede koret med de 150 sangglade børn. Der bliver masser af sjov og festlig musik, når kor og orgel fyrer den af sammen, hver for sig og sammen med publikum.

Kom og hør hvordan orglet kan lyde som et helt orkester, hvordan en skøn Disney-sang lyder til orglet, hvordan enkle kendte børnesange folder sig ud i en koncertsal med et stort orgel og – med lidt held - måske endda en bid musik fra Star Wars.

Laila Høgild Nielsen er til daglig korleder, musikpædagog og organist i Vejgaard Kirke. Hun er dybt engageret i korarbejde bl.a. via Korliv. Hun optræder desuden med forskellige musikalske forestillinger for børn.

Jonas Hellesøe (f. 1991) er en af de fremadstormende unge musikere i Danmark. Han har spillet solokoncerter i de fleste danske domkirker og medvirket i Go'morgen Danmark, og i 2021 og 2022 har han spillet i La Sagrada Familia i Barcelona samt i Koncerthuset i Ankara i Tyrkiet. Jonas er en efterspurgt solist og orkestermusiker og spiller bl.a. med Randers Kammerorkester, Aarhus Symfoniorkester og BaroqueAros.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.