Hvem fandt egentlig på "Spise med Price"? Hvordan opstod begrebet “rigeligt smør” – og hvilken ret sætter egentlig rekorden som den mest smørholdige nogensinde? Hvorfor laver en gruppe teenagedrenge en “Spise med Price”-klub? Og hvad mener brødrene egentlig om det faktum, at danskerne anskaffer sig kæmpe køkkener og samtidig aldrig har købt flere færdigretter og mere take away? Det – og meget andet – får du svaret på.
Kulør i sovsen og på tilværelsen
Vi har igennem mange år kunnet følge brdr. Price sætte kulør og smag på tallerkenerne i bedste sendetid. Brødrene formår at favne hele Danmark med deres lune, humoristiske og uhøjtidelige fortælleglæde, der går lige i hjertet (eller maven?) på publikum.
Maden og måltidet har altid været et samlingspunkt i familien Price. Det var her, både brød og meninger blev brudt og delt. Brdr. Price deler ud af personlige fortællinger om, hvordan deres fars passion for madlavning gav dem lyst til selv at gå i køkkenet, og hvordan deres liv er blevet præget af en opvækst med to kreative skuespillerforældre og en kunstnerslægt, der går mere end 300 år tilbage i historien. Brødrenes fælles interesser stopper heller ikke ved gastronomien, men rækker også ind film-, tv- og teaterverdenen, hvor Adam arbejder som manuskriptforfatter til store, internationale tv-serier og James som kapelmester og komponist til både musicals og utallige revy- og teaterforestillinger.
Brænder du inde med et spørgsmål til James og Adam, vil der i løbet af aftenen være mulighed for at stille det. Vi glæder os til at byde velkommen til en kulinarisk aften fyldt med mad- og livsglæde, røverhistorier og masser af humor.
- Hovedmenu
- Oplevelser
- Hovedmenu
- Praktisk info
- Hovedmenu
- Om Musikkens Hus
- Hovedmenu
- Erhverv
- Hovedmenu
- Sponsorer
- Hovedmenu
- Vores ansvar
- Hovedmenu
- Nyheder
- Oplevelser
- Rundvisninger
- Rundvisninger i Musikkens Hus
- Offentlige rundvisninger
- Rundvisninger for skoler og børn
- Om Musikkens Hus
- Faciliteter
- Virtuel Tour
- Koncertsalen
- Intimsalen
- Rytmisk Sal
- Klassisk Sal
- Foyeren