Danske Drabssager – en aften med eksperterne

Kom med til en spændende aften med tidligere drabschef Jens Møller Jensen, retsmediciner Hans Petter Hougen og krimireporter Stine Bolther, når de optager to helt nye episoder af podcast-serien Danske Drabssager foran publikum.

Ddslive 1690X1250
Se spilletider
Afholdt

Mød eksperterne, der har været helt tæt på drabsefterforskning, de retsmedicinske undersøgelser, kriminalteknik og domsafsigelse.

Krimireporter Stine Bolther er vært, og med på scenen har hun denne gang to velkendte eksperter fra podcasten, tidligere drabschef, Jens Møller Jensen og professor i retsmedicin Hans Petter Hougen.

Sammen gennemgår de to drabssager, som endnu ikke har været udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Eksperterne har arbejdet i mange år med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb og vold. Med deres viden og erfaring hører vi om drabssagerne fra hver deres faglige vinkel, og vi kommer i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen.

Publikum kan se frem til en aften med indsigt, viden og spænding, når eksperterne tager os med helt tæt på deres arbejde.

Om podcasten
Danske Drabssager har op mod 100.000 lyttere hver uge. I hver episode ser vi nærmere på en afsluttet drabssag og gennemgår sagen fra start til slut. Du finder alle episoder i Danske Drabssager på radioplay.dk og kan desuden streames fra andre kanaler, hvor det er gratis at lytte.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.