En aften med Hugorm feat. Frank Hvam

Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af Hugorm med Frank Hvam? Et musikalsk show in the making inspireret af Talking Heads-koncertfilmen Stop making Sense og The Muppet Show. Måske. Måske noget helt andet.

HUGORM 1690X1250
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Sidste år fik danskerne en smagsprøve på den sjove kombination af Hugorm og Frank Hvam, da de sammen udgav sangen Mig og Frank, som en slags slagsang til DR2-serien Make badminton great again, hvor Hvam forsøge at genopleve dansk badmintons mediemæssige storhed. Nu skal de igen lege sammen i et helt nyt og anderledes format.

På forhånd kan man vide sig sikker på to ting: Man kommer til at høre god musik, og man kommer til at have det sjovt. Men hvordan det hele kommer til at udforme sig, er til gengæld umuligt at forudsige.

– I Hugorm har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer – og som vi heller ikke forventer, siger Simon Kvamm.

Selve grundenergien med showet er, at Hugorm og Frank Hvam synes, at det kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give dem en undskyldning for at hænge ud sammen. De har kombineret det, de hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side er meget andet.

– Der er chancer, man kun får én gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede, siger Frank Hvam.

På dybt vand
Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede Hugorm i 2017, har de fået ry for deres legesyge tilgang til at optræde – i tv-programmer og rundt om på festivaler og spillesteder. Til efteråret trykker de Hugorm-o-meteret yderligere i bund og lukker op for noget endnu mere crazy.

– Vi har altid haft lyst til at eksperimentere med selve koncertformatet. Om det har været ved at lade den her indre stemme forstyrre igennem koncerterne eller træde ind på scenen med bind for øjnene og lege med momentet, hvor man møder publikum første gang. Med Frank Hvam smider vi endnu flere ingredienser i gryden, uden vi aner, hvad den så kommer til at smage af. Publikum bliver vidner til et eksperiment, som vi ikke selv ved, hvor ender henne – udover at det bliver med musikken i centrum, fortæller Simon Kvamm.

Man skal ikke forvente at møde op til et færdigsyet show, der er planlagt ned til mindste detalje. Hver aften vil blive en ny leg med formatet, men man kan til gengæld vide sig sikker på at blive en del af et show, hvor aktørerne på scenen har det sjovt, fordi de kommer til at sætte sig selv på spil.

– Da jeg fortalte min kone, at jeg skulle på tour med Hugorm og spille en lidt større musikalsk rolle, var hendes kommentar: “Okay!?” Jeg tror, at det meget godt udtrykker, hvad folk kan forvente, tilføjer Frank Hvam.

Både Frank Hvam og Simon Kvamm har optrådt i mange år, så de har lyst til at lave noget, hvor de kommer på dybt vand og mærker en snert af usikkerhed, i forhold til om de rent faktisk kan bunde. Det skylder de dem selv og publikum, mener Simon Kvamm. Der er altså garanti for få én på opleveren, når Kvamm og Hvam går på scenen sammen i Musikkens Hus.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.