Fra F*@#!d til Farmand m. Theis TJ Olsen

En historie om at holde ud

Image1920x1080
Se spilletider
Afholdt

Mit show handler om mig. Det starter fra starten. Fra da jeg blev født og var en pisse grim baby med krøllet rødt hår, stort jordbær (modermærke) i panden og pisse bælgøjet. Var det ikke slemt nok? Nå jamen så tag det her ekstremt uheldige barn og læg dertil en hoftesygdom, der hedder kalve perthes ind i ligningen – så har du et sødt, men super grimt barn i en kørestol. I børnehaven… Ok svært at stikke af fra pigerne, når der er kysseleg ude i gården, og det er frostgrader…

HELE historien. Alle de ting jeg ALDRIG har fortalt om. Historier jeg aldrig har delt. Hudløst ærligt uden at udlevere nogen som helst andre end mig selv. Historier der med garanti vil ryste folk i deres grundvold. Historier man kun forbinder med ting man ser på film. Historien om et liv, der flere gange har været et splitsekund for at ende. Og historien om, at jeg engang var klædt ud som vitaminpille. Det sku sjovt.

Jeg vil fortælle om mit ellers okay rolige og trygge liv, indtil det ikke er det mere. Jeg vil fortælle en historie om et liv, der går så galt, at jeg måtte flygte fra Danmark til Spanien for ikke at blive slået ihjel. Jeg vil fortælle om, at jeg var så stor en idiot, at jeg kun 2 uger efter jeg kom til Spanien for at få ro endte i spansk fængsel.

Jeg vil fortælle om at ryge ud i et coke og alkohol misbrug bl.a. pga. ubehandlet PTSD & Angst diagnoser. Jeg vil vise interviews af forskellige familie medlemmer (mor, far, lillesøster) og lade dem sætte ord på, hvem jeg var dengang – og hvad det gjorde ved dem.

Jeg vil fortælle om det at tage ansvar for mit eget liv & mine egne handlinger, og hvordan dét vendte op og ned på alt. Det er en historie om, at hvis du stopper med at sige, at det er alle andres skyld og slipper offerrollen. Ja… så er du ikke længere et offer.

Alt sammen fortalt med selvironi, der inviterer folk til at grine med mig, af mig – for det er sådan jeg overlevede.

Men når alt kommer til alt, er det en fortælling om succes. At jeg er en kæmpe succes. Ikke pga. mange tusind følgere, flere millioner views og likes eller penge og damer. Nej jeg er en kæmpe succes, fordi jeg er blevet en god far til min datter. Dét er min definition på at være succesfuld.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.