Kære Larsen

Mine damer og herrer og det, der er værre. Kom tilbage i tiden med den "rigtige" Kim Larsen kopi. Trubaduren og guitaristen Anders Munch og bandet Broderskabet hylder vores allesammens savnede nationalskjald. Og de får følgeskab af Drømmestrygerne: 14 professionelle musikere fra landets symfoniorkestre.

838X568
Se spilletider
DKK 430
Afholdt

Glæd dig til udødelige klassikere som Midt om nattenKvinde minThis is my life og Anders Munchs egen hyldestsang til Kim Larsen: Kære Larsen.

Anders Munch og bandet Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindvis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire. I Musikkens Hus får de selskab af 14 strygere. Få gåsehud, når Drømmestrygerne følsomt understreger, at der med Kim Larsens skønne melodier er skabt noget, som til evig tid vil binde os danskere sammen.

Du har garanteret din helt egen Kim Larsen favorit sang, som måske giver dig minder om din ungdom – sangen, der binder dig og din kærlighed sammen. Kim Larsen-sangen du præsenterede for dine børn. Minder om dine kære, der ikke er her mere. Og du kunne sikkert blive ved med mange flere eksempler. Kim Larsen kunne noget helt enestående: Han kunne samle dig og mig, og hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed.

Når du køber din billet, er du også med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge samt ensomme ældre. Læs mere på www.bordogstol.dk

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.