Klaveraften med Filip Michalak

Filip Michalak 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Den polsk-danske pianist, Filip Michalak, er et lovende, ungt klavertalent, der allerede er godt i gang med at opbygge en flot international karriere. Han er opvokset i Aalborg og har i gymnasieårene fulgt MGK på Aalborg Kulturskole, hvorefter han fortsatte sin uddannelse ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og i solistklassen ved Royal Northern College of Music i Manchester. Han har desuden været tilknyttet Ingesund Piano Center i Sverige som artist in residence.

Han har allerede turneret i det meste af Europa. I september opfører han Chopins 2. klaverkoncert i Poznan, Polen. Han er en del af det prestigefyldte fond, ”The Keyboard Charitable Trust” i London og har i den forbindelse bl.a. opført Beethovens 5. klaverkoncert med Shrewsbury Sinfonia, og i oktober spiller han Brahms’ første klaverkoncert med Manchester Symphony Orchestra i USA. Ved åbningen i 2014 af Musikkens Hus i Aalborg spillede han Gershwins ”Rhapsody in Blue” med Aalborg Symfoniorkester, ligesom han også har optrådt ved Vendsyssel Festival. Siden 2019 har han været kunstnerisk leder af Södertälje Kammermusik Festival i Sverige.

Program:
Domenico Scarlatti: Tre sonater: d mol, K213, E dur, K380, f mol, K466.
Fréderic Chopin: 4 mazurkaer, opus 30 (Nr. 1, c mol, nr. 2, h mol, nr. 3, Des dur, nr. 4, cis mol).
César Franck: Prelude, Choral og Fugue.
---
F. Chopin: Polonaises Op. 26
- No. 1  cis-mol
- No 2   es-mol
Polonaise  A-dur  Op. 40
Polonaise-Fantasy As-dur, Op. 61

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub.
Bliv medlem af kammerklubben, og få rabat.
Køb billet til alle syv koncerter i sæsonen for 850 kr.
Læs mere om fordele og køb her

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.