Lasher fest 23

I samarbejde med 1000fryd præsenterer vi en unik ny festival, hvor metalhoveder kan opleve nationale og internationale navne som Full Of Hell, Whores, Vi Som Älskada Varandra Så Mycket, Divide & Dissolve m.fl. 

Facebook Cover (1)
Se spilletider
DKK Pris: 295 kr
Afholdt

Med ambition om at vise hvad de mørkeste afkroge af Aalborgs musikscene og dens forgreninger ud i verden har at byde på, er metalfestivalen Lasher Fest 23 født. Festivalen danner ramme om ekstremmusik, der som fællestræk bevæger sig uden for den traditionelle metalmusik.

Blandt de første offentliggjorte navne finder vi f.eks. amerikanske Full Of Hell, kendt for deres abrasive grindcore, men også for deres grænsesøgende kollaborationer med japanske Masami Akita og hans harsh noise projekt Merzbow. Svenske Vi Som Älskada Varandra Så Mycket og Aalborgensiske Vægtløs er begge eksponenter for en mere inderlig og følsom tilgang til kontemporær metalmusik, mens australske Divide and Dissolve og danske Hiraki behandler social retfærdighed i deres musik.

Full Of Hell (US)
Whores (US)
Oxbow (US)
Venus Twins (US)
Divide and Dissolve (AUS) 
Vi som älskade varandra så mycket (SE)
Vægtløs - Hiraki - Telos - Puke Wolf - Syl - OXX - Bogwife -Andreas Tofteberg - Compulsion PRGM - Tina Mariane Krogh Madsen (DK)

 

Full Of Hell

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.