Livet belønner mod

Med Josefine Valentin

Image 123650291[95] (1)
Se spilletider
Afholdt

Ønsker du at starte 2024 med et kraftfuldt skridt mod positive forandringer i både krop og sind? Så er dette aftenarrangement skræddersyet til dig. Tag del i en autentisk aften fyldt med motivation, refleksion og manifestation, hvor vi fokuserer på livsformål, autenticitet, selvkærlighed og skabelse af den fremtid, du drømmer om.

Jeg inviterer dig ind i mit personlige univers, hvor jeg deler værdifulde redskaber, teknikker og viden, som jeg har tilegnet mig gennem 6 års dedikation til personlig udvikling og personlig vækst. Dette er min gave til dig, der vil hjælpe dig på vej mod et liv i overensstemmelse med dine drømme, formål og indre trivsel.

Sammen vil vi skabe klare visioner og fornyet livsglæde for det kommende år. Musikalske indslag vil skabe et rum, med plads til alle individer og følelser. Jeg glæder mig til at dele alt det, der har forvandlet mit liv, og inspirere dig til at tro på, at intet er umuligt. For at gøre drømmene til virkelighed kræver blot vilje og handling. Tøv ikke med at tage det første skridt mod en transformation, der vil ændre alt for dig. Tag første skridt mod selv at forme din drømmefremtid.

Køb billet nu. Der er begrænsede pladser og der kommer som udgangspunkt kun dette ene foredrag i år.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.