Mads Christian

Der er fart på Mads Christian: Den spirende popartist udgav forrige år singlen Ringer Om Natten og blev samtidig hyret til sine to største gigs til dato. Nu har han annonceret en omfattende danmarksturné i foråret 2023, der involverer en koncert i Intimsalen i Musikkens Hus.

MH 1080X1920 (27)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

I 2021 tog 22-årige Mads Christian hele landet med storm, da han udgav singlerne Samme Steder, Det Burde Være Mig og Perfekt Som Du Er. Herefter fulgte albummet Overtænker, der ramte noget særligt i tidsånden. Det blev indledningen til Mads Christians helt store gennembrud på den danske musikscene, og nu er han klar til at tage sit næste store skridt i karrieren; nemlig som liveartist.

Mads Christians musik tæller både bløde, akustiske pop-ballader og hurtigere rytmer til dansegulvet, men fælles for stilarterne er temaet: ung kærlighed – i alle dets former og afskygninger. Han skriver sine egne sange, hvis tekster kredser om det at være ung og have udfordringer med kærligheden. Og når Mads Christian optræder foran et publikum, er den unge popsanger en mester i at nå ud over scenekanten med sin charme, nærhed og humor.

- Jeg glæder mig helt vildt til at spille den her koncert med mit fantastiske band, og jeg stiller med intet mindre end Danmarks varmeste hold bestående af Unge Jens, Felix Diarra, Mads Ebbesen og Asta Nohr. Det er første gang, vi kommer ud til så mange byer og til så mange superfede venues. Jeg kan love en spændende musikalsk cocktail af dansksproget popmusik med et strejf af R&B. Det bliver kæmpestort!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.