Malte Ebert: Mellem himmel og jord

I foråret 2023 tager Malte Ebert sit musikalske show til nye højder, når den danske sanger-sangskriver lægger vejen forbi Musikkens Hus med Mellem Himmel og Jord i forbindelse med en større danmarksturné.

1920X1080
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Med sig medbringer Malte Ebert en flok nøje udvalgte venner, og aftenens emner tæller alt lige fra feminisme, livet på landevejen, fodboldkultur, glimmer og guld til kærlighed, kongeligt mod og storhedsvanvid. Koncerterne bliver – hvis man ser bort fra hans udsolgte Gulddreng-koncert i Royal Arena – de hidtil største indendørs koncerter for den 28-årige sanger fra Vejle.

Karakteristisk for Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed, og ud over at være en gudsbenådet sanger-sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, har han blik for detaljen og er med på den værste. Malte Ebert var på alles læber, da han i 2016 slog igennem som hele Danmarks Gulddreng, og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1-singler, platinplader og over en kvart milliard afspilninger.

Efter et 2021 med blandt andet medvirken i Toppen af poppen, en stor danmarksturné, første dansksprogede udgivelse i eget navn og en genoplivning af Gulddreng med årets mest lyttede fodboldsang, EM-hittet Helt Sikker, har 2022 heller ikke gået stille for sig. Malte Ebert var i foråret land og rige rundt og optrådte med Det Store Malte Ebert Show, ligesom han har spillet til børnenes MGP på DR, i Melvin Kakoozas populære TV 2-talkshow samt på en lang række af landets festivaler.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.