Musikkens Hus 10 års Jubilæumskoncert

Test Logo
Se spilletider
Afholdt

Fredag 29. marts er det 10 år siden, Musikkens Hus slog dørene op på det, som nu hedder Musikkens Plads. Det fejrer vi med denne jubilæumskoncert fyldt med smukke musikalske øjeblikke fra en række kunstnere, som alle har haft betydning for husets historie og/eller vil være med til at tegne husets fremtid. Hele aftenen bliver bundet sammen af Danmarks egen rap-poet Per Vers som vært. Per Vers er eminent til at guide folk igennem et program, og spinder en sprogligt smuk, rød tråd imellem de forskellige indslag.

Ligesom huset til daglig præsenterer både et klassisk og rytmisk repertoire, vil du denne aften kunne opleve flere forskellige genrer i den smukke arkitektoniske Koncertsal. Per Vers guider smidigt publikum gennem optrædener fra Tim Christensen, operasolist Cornelia Beskow, Pernille Rosendahl, Vilma, og Silas Bjerregaard. Artisterne bakkes solidt op af et husband af højeste kvalitet ledet af Oliver McEwan, og en dygtig strygekvartet fra Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Yana Deshkova.

Tim Christensen
Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie – først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet Secrets On Parade (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien Nikolaj Og Julie (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre albums. Tim Christensen har spillet i Musikkens Hus flere gange i husets 10 leveår.

Cornelia Beskow
Cornelia Beskow er en prisbelønnet, svensk operasanger. I efteråret 2017 vandt hun alle fire priser (førstepræmie, orkesterpris, publikumspris og ungdomspris) i verdens største Wagner-sangkonkurrence, The Lauritz Melchior International Singing Competition, der ligesom da afholdes i Musikkens Hus i 2024. Samme år blev hun den allerførste modtager af Den Kongelige Operas Anders Wall-legat i Sverige.

Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl har igennem årene bevist, at hun er en af de mest talentfulde og alsidige kunstnere på den danske musikscene. Fra sin tid som frontfigur i Swan Lee, The Storm og senest som solist har Pernille Rosendahl imponeret både publikum og kritikere med sin kraftfulde stemme og særlige evne til at ramme sit publikum lige i hjertekuglen med sine sange. Hendes evne til at blande forskellige genrer som pop, rock, og indie har resulteret i en lang række hits og har sikret hende en dedikeret fanbase. Pernille Rosendahl er kendt for sine energiske liveoptrædener, hvor hendes karisma og nærvær skinner igennem og skaber en helt særlig atmosfære. Gennem tiden har hun spillet ved intet mindre end syv koncerter i Musikkens Hus.

Vilma
Sidste år udgav Vilma sit debutalbum Kærlighedserklæringer, der høstede roser fra både presse og fans. De seneste par år har Vilma markeret sig som en lovende liveartist på den danske musikscene – bl.a. i forbindelse med sin egen headliner-tour, som support for Mads Langer, Carl Emil Petersen, Signe Svendsen og Annika Aakjær og som en del af Signe Svendsen liveband. I 2022 optrådte hun i Musikkens Hus som opvarmning til koncert med Signe Svendsen.

Bag kunstnernavnet Vilma finder man Marie Vilsbøll – en 27-årig sanger, sangskriver og producer med benene solidt plantet i den jyske muld. Hun er vokset op i den vestjyske forstad Resenstad, men flyttede i 2019 til Aalborg for at studere populærmusik og lydproduktion på Aalborg universitet.

Silas Bjerregaard
Som tidligere frontmand for det anmelderroste band Turboweekend og efterfølgende som soloartist har Silas fængslet publikum år efter år ved utallige koncerter på landets allerstørste scener og bevist, at han mestrer det kraftfulde og dramatiske såvel som det allermest intime. Som Musikkens Hus’ egen booker har Silas et helt særligt forhold til huset og har også optrådt her flere gange.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.