Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum. Det er hemmeligheden bag Sko/Torps lange og succesrige liv på landevejen – for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år. I efteråret tager de igen på tour og rammer Musikkens Hus.
Med 80-90 koncerter om året hvert år er det et erfaren liveband, der gæster Musikkens Hus. Sko/Torp var et af 90’ernes absolut største danske bands – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe deres vellyd. Mange af os har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie. Og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger:
– Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem.
Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt - sange som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.
Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en ongoing tour på landets mange spillesteder. Søren sko mener selv, at der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller, og Sko/Torp vil have, at det skal lyde godt og organisk.
Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.
Læs mere og book bord her.