TV 2 Alletiders Juleshow

Kom og vær med, når vi traditionen tro ønsker danskerne en glædelig jul med Alletiders Juleshow. TV 2 inviterer igen i år indenfor i Koncertsalen i Musikkens Hus, som blænder op for en sand julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

Skærmbillede 2023 10 09 Kl. 10.01.43
Se spilletider
Afholdt

For niende gang præsenterer TV 2 og vi i Musikkens Hus dette festlige tv-show for hele familien, der både dyrker traditionerne og herudover overrasker med en lang række underholdende indslag i løbet af aftenen. De to værter, Natasja Crone og Peter Mygind, vil med højt humør og en sikker hånd guide dig gennem de mange musikalske indslag med store danske solister og Aalborg Symfoniorkester, som sammen opfører nogle af de mest elskede og kendte julemelodier. Du kan glæde dig til at opleve: 

Malthe Ebert
Martin Brygmann og Julie
Mads Knarreborg
Danser med piger
Søs Fenger
Patina og Peter AG
Sitter
Aura

Med sine snehvide vægge og julerøde stole danner Koncertsalen i Musikkens Hus de perfekte rammer om dette smukke juleshow. Så glæd dig til en bevægende og ikke mindst festlig aften, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske tv-stuer.

Showet vises på TV 2 PLAY og TV 2 i december.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden det sene show kl. 20.30. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.