Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin & Domenico Codispoti

Oplev klavertrioens debutkoncert, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening byder velkommen til virtuoserne Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti på Øvre Foyer.

MH 875X720 Klavertrio
Se spilletider
DKK 225
Køb billet

Vesselin Demirev er kendt af de fleste koncertgængere i Aalborg som Aalborg Symfoniorkesters ene koncertmester. Han er født og uddannet i Bulgarien og har virket som koncertmester for orkestre i Bulgarien, USA og Spanien og samtidig opdyrket en karriere som international solist i en lang række europæiske lande samt i Mexico og USA. Han var i en årrække tilknyttet Southern Methodist University i Dallas som lærer i violin og kammermusik. Her mødte han den italienske pianist, Domenico Codispoti, og de to spillede en del kammermusik sammen.

Codispoti har givet anmelderroste solokoncerter i bl.a. Italien, Hong Kong, Warszawa, London og Island og har indspillet kritikerroste CD’er som både solist og kammermusiker på labels som Odradec Records, Brilliant Classics og Naxos. Han er nu bosat i Madrid, hvor Vesselin siden 2018 har spillet som gæstekoncertmester for Orquestra Sinfonica de Madrid, hvis solocellist er den russiske cellist, Dmitri Tsirin.

Tsirin er uddannet i Moskva og Stuttgart og har vundet en lang række internationale konkurrencer. Han har optrådt som solist med bl.a. Baltimore Symohony Orchestra, Moscow Philharmonic og Berlin Radio Orchestra. Han har givet masterclasses i Rusland, Israel, Danmark, Spanien og Italien, og er tilknyttet konservatorierne i Tel Aviv og Esbjerg som professor.

Vesselin og hans to venner besluttede at danne en klavertrio, som endnu ikke har fået et navn, og deres koncert i Musikkens Hus i Aalborg bliver deres første offentlige optræden.

Program
Antonin Dvorák: Klavertrio nr. 4, opus 90. ”Dumky”.
Dmitri Shostakovich: Klavertrio nr. 2 i E mol, opus 67

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til syv koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin & Domenico Codispoti. Læs mere her. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.