50 Cent

Der venter et brag af en sommerkoncert, når selveste 50 Cent til august indtager Musikkens Plads og lader publikum skråle med på verdensstjernens perlerække af megahits, som blandt andet tæller In Da Club, Candy Shop, 21 Questions og P.I.M.P.

MH 1690X1250 Copy (4)
Se spilletider
DKK 224,5 - 900
Køb billet

Curtis James Jackson III, som af de fleste er kendt under kunstnernavnet 50 Cent, har gennem flere årtier domineret på den internationale musikscene, og i dag har New York-rapperen solgt mere end 20 millioner album på verdensplan. Denne sommer lægger 50 Cent vejen forbi Aalborg, når han indtager Musikkens Plads til et brag af en udendørskoncert med direkte udsigt over Limfjorden.

Koncerten markerer således for alvor startskuddet til benyttelsen af Musikkens Plads som Aalborgs nye venue for internationale kunstnere, og vi i Musikkens Hus kan slet ikke få armene ned over, at 50 Cent bliver den første i rækken af storslåede koncerter på havnefronten.

Det er første gang, at 50 Cent besøger Aalborg. Du kan derfor glæde dig til at skråle med på rapperens imponerende bagkatalog. Tilbage i februar optrådte 50 Cent sammen med Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Mary J. Blige i pauseshowet i forbindelse med dette års Super Bowl. Ud over musikken er 50 Cent også skuespiller, iværksætter og investor, og han er blandt andet kendt for sin serie af hovedtelefoner, SMS Audio, samt energidrikken Street King.

Play

50 Cent - In Da Club (Official Music Video)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.