Dreamers Walk

Ny, nordjysk kammeropera vender Orfeus myten på hovedet.

MH 1690X1250 (4)
Se spilletider
DKK 100
Køb billet

Bliv suget ind i en helt ny, drømmende fortælling mellem liv og død, når Orfeus og Eurydike igen og igen rækker ud mod hinanden fra hver deres verden. Uropførelsen af Dreamers Walk er blevet til i et kaleidoskopisk univers, hvor sang, elektroakustisk musik, fotokunst og lyssætning indrammer de elskedes kamp for at finde ud af et fælles mareridt og tilbage til virkeligheden. Fortællingens hovedperson er i denne opsætning den unge Eurydike, der gennem tre akter af vandringer i en labyrintisk og søvngængeragtig virkelighed forsøger at få fodfæste i livet. 

Dreamers Walk er en eksperimenterende operaforestilling og operaens libretto er skabt af tekstelementer fra både 1500-tallets poesi og folkeviser til nogle af Europas store digtere gennem adskillige århundrerder. Således er der også tekstuddrag fra forfattere som Edith Södergran, Gerhard Dorn, Gustav Munch-Petersen, Paul la Cour, Rabindranath Tagore og Rainer Maria Rielke.

Oplev nogle af Aalborgs og nordjyllands fremmeste sangere og musikere, når Teater Nordkraft i samarbejde med Aalborg Operafestival danner rammen om en forestilling, der både rummer den gamle mytes eksistentielle kraft og skaber helt nye og uprøvede vildveje for eventyrets heltinde.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.