Efterklang

Oplev de eventyrlystne popeksperimentalister, når Efterklang gæster Musikkens Hus i Aalborg med deres medrivende entusiasme.

MH Efterklang 1920X1080
Se spilletider
DKK 290
Køb billet

I 2019 udgav Efterklang deres femte album, ‘Altid Sammen’, som tog dem på en lang europæisk turné med udsolgte koncerter i ikoniske koncerthuse som Hamburgs Elbphilharmonie og Londons Barbican Concert Hall.

Nu spiller musikken endelig igen på bagkant af pandemien. Efterklang udkommer med nyt album senere i år, og i november er Musikkens Hus blandt koncerthusene på bandets nye europæiske turné.

Efterklang, der består af de tre barndomsvenner Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, dyrker en nysgerrig tilgang til deres musikalske udtryk og identitet. Sideløbende med deres mange album og projekter har Efterklang udviklet sig til et særligt stærkt og medrivende liveband. Deres koncerter er smukke og gribende, men også rå, energiske og bygget op omkring et stærkt fællesskab mellem publikum og band.

Det er ikke nok for Efterklang at spille for et publikum – de ønsker at spille med og inddrage publikum med ambitionen om at skabe en ægte samhørighedsfølelse og ophæve afstanden mellem artist og modtager.

Du kan derfor roligt glæde dig til at opleve Genklang ved denne bevægende koncert med både gamle og nye sange.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.