Danske Drabssager – en aften med eksperterne

Kom med til en spændende aften med kriminalreporter og vært Stine Bolther, når hun inviterer et par af de kendte eksperter fra podcast-serien Danske Drabssager med på scenen til en optagelse af to nye episoder.

Ddlive24 Cover
Se spilletider
Køb billet

Kom med til en live-optagelse af true crime-podcasten Danske Drabssager

Mød eksperterne, der har været helt tæt på drabsefterforskning, de retsmedicinske undersøgelser, kriminalteknik og domsafsigelse.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og sammen med to eksperter på scenen gennemgår de to drabssager, som endnu ikke har været udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Eksperterne har arbejdet i mange år med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb og vold.

Med deres viden og erfaring hører vi om drabssagerne fra hver deres faglige vinkel, og vi kommer i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen.

Publikum kan se frem til en aften med indsigt, viden og spænding, når eksperterne tager os med helt tæt på deres arbejde.

Om Stine Bolther
Forfatter og journalist, har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002.

Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5, TV2/Lorry og TV3 har tv-vært og journalist Stine Bolther interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle samt politi, redningsfolk og pårørende til ofre.

Mange kender også til Stine Bolthers forfatterskab, hvor hun har skrevet en stribe bestsellers, både indenfor true crime og fiktion.

Om podcasten
Danske Drabssager har op mod 100.000 lyttere hver uge. I hver episode kigger de på en ny drabssag og gennemgår sagen fra start til slut. Du finder alle episoder i Danske Drabssager på radioplay.dk og kan desuden streames fra andre kanaler, hvor det er gratis at lytte.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.