Emma Holten

Glæd dig til et spændende foredrag med Emma Holten – landskendt feministisk aktivist og kønspolitik konsulent – når hun kommer til Aalborg og Musikkens Hus med sit nye foredrag om den feministiske økonomi.

MH 1080X1920 (20)
Se spilletider
DKK 285
Køb billet

Vi får fremlagt økonomi som en uangribelig sandhed. Man fortæller os, at de penge, der står på et menneskes bankkonto, afspejler den værdi, de har for samfundet. Og derfor er det hierarki, penge skaber naturligt, logisk, fair. Men ligesom resten af samfundet har økonomi en historie, der ikke kan skilles fra alle de typer af diskrimination, der har præget menneskets tid her på jorden.

Økonomi er for vigtigt til at blive overladt til økonomerne!

Mens nogle tjener penge uden at arbejde, arbejder andre uden at tjene penge. Feministisk økonomi er en kritik, der med udgangspunkt i alle menneskers lige værd, forsøger at komme til bunds i historiens uretfærdigheder, så vi sammen kan skabe noget bedre.

Om Emma Holten
Emma Holten blev lands- og internationalt kendt, efter hun som offer for hævnporno i 2011, tog kampen op mod systemet, kønsnormerne og samfundets syn på samme. Denne oplevelse blev hendes direkte rute til hendes store engagement som aktivist for retten til privatliv på internettet og ikke mindst samtykke.

I dag er hun arbejder hun som foredragsholder, forfatter, virksomhedskonsulent med speciale i kønspolitik, debattør og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.