To mikrofoner og en stak vinyler

Den står på masser af musik-nørderi og personlige fortællinger i lange baner, når vi i Musikkens Hus til næste efterår blænder op for det populære talkshow To mikrofoner og en stak vinyler med Carsten Holm og Flemming Møldrup, som finder sted i Intimsalen.

MH 1690X1250
Se spilletider
DKK 220
Køb billet

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Den koncert, hvor forsangeren slog benene totalt væk under dig? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse. Den plade, du fik af din bedste ven, og som udvidede din musikalske horisont?

Igennem personlige fortællinger dykker aftenens to værter, Carsten Holm og Flemming Møldrup, ned i deres mange oplevelser med musikken og gør samtidig publikum klogere på de forskellige musiktyper, vi hver især identificerer os med: De personer, der bruger musikken til at sætte ord på følelser. Dem, som bare bruger den som baggrundsstøj. Og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Om Carsten Holm og Flemming Møldrup
Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musikken. Har lavet radio på DR, og som vært på P4 og P6 BEAT er Carsten Holm med til at gøre lytterne klogere på både dansk og udenlandsk musik. Flemming Møldrup er livsstilseksperten, og ligesom førstnævnte elsker han musik. 51-årige Møldrup, som mange i øvrigt kender for DR’s populære tv-program Kender Du Typen?, er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de mennesker- og musiktyper, vi er.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.