Mads Mathias Swinging Christmas

Julen 2021 står i sangeren Mads Mathias´s tegn. Danmarks crooner nr. 1 synger julen ind med et repertoire af swingende Christmas Carols og danske julesange.

MH 1080X1920 (7)
Se spilletider
DKK 225
Køb billet

Sangene findes på julealbummet “Santa Claus is Coming to Town” som fik fantastiske anmeldelser da det udkom og blev fremhævet som et lille mesterværk og årets bedste juleudgivelse - et unikt album der er både intimt og smukt og leveret med et livsbekræftende swing.

Når Mads Mathias søndag d. 12 december give koncert i Musikkens Hus bliver det i følgeskab med  bassisten Jesper Bodilsen, guitaristen Regin Fuhlendorf, og pianist Peter Rosendal. 

Sammen vil de med garanti tænde op for hyggen, varme hjertet og få alle i den rette julestemning.

Musikkens Jazzklub
Musikkens Jazzklub er et hyggeligt fællesskab for alle os, der holder af jazz og gerne vil have oplevelser med både upcoming og etablerede artister, med danske og internationale stjerner. Her er du sikret sæsonens bedste jazzkoncerter samt en række unikke fordele.

Læs mere om Musikkens Jazzklub her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.