Kærlighed til tangoen
med Danmarks Underholdningsorkester

Astor Piazzollas musik er indbegrebet af passion og pirrer alle sanserne. Få komponistens livsværk ind under huden, når Danmarks Underholdningsorkester sammen med den venezuelanske violinist Alexis Cardenas i front fortolker hans smukkeste og mest medrivende tangoer og symfoniske værker. Oplevelsen krydres af sprudlende og intens pardans instrueret af Victor Hugo Diaz.

MH Kærlighedtiltangoen 1920X1080
Se spilletider
DKK 275 - 380
Køb billet

Musik, dans og scenografi går op i en højere enhed, og salen emmer af argentinsk gadestemning og en nærværende fortælling om Piazzollas liv fyldt med tango, kærlighed og drama på denne helt særlige aften.

Med udvalgte anekdoter fra Piazzollas liv flettes lydspor ind i koncerten og giver en ekstra dimension til oplevelsen. Kom med på en forunderlig rejse i kærlighedens og musikkens tegn, når vi på storslået vis fejrer tangoens legendariske mester.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.