Den lille Prins

Musikforestilling m. Søren Sætter-Lassen og Trio Con Brio

Den Lille Prins 1690X1250
Se spilletider
DKK 275
Køb billet

”Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet”. Saint-Exupérys tidløse eventyr om den lille prins rammer dybt ind i det moderne menneskes samvittighed. Den filosofiske og humoristiske fortælling sættes her i et nyt lys, når musik og teater mødes i et unikt samarbejde mellem skuespiller Søren Sætter-Lassen og den internationalt prisvindende klavertrio Trio con Brio Copenhagen.

Den lille prins er Antoine de Saint-Exupérys smukke fortælling om barnet, der kommer fra asteroide B-612 og forlader sin elskede rose for at drage ud på en dannelsesrejse. Gang på gang forundres han over de voksne, han møder på sin vej, som kun går op i materielle ting. ”De voksne er i sandhed ejendommelige” konstaterer han, men møder undervejs Ræven. ”Du bliver for altid ansvarlig for dét, som du har gjort tamt. Du er ansvarlig for din rose”, fortæller den ham og minder os alle om, at vi i vores travle hverdag ofte glemmer det vigtigste: Kærligheden og nærheden til vores nærmeste.

Trio con Brio Copenhagen
Trio con Brio Copenhagen består af søstrene Soo-Jin Hong (violin) og Soo-Kyung Hong (cello) samt pianisten Jens Elvekjær. De tre musikere mødtes i Wien i 1999 og markerede sig hurtigt, da de i 2002 vandt P2 Kammermusikkonkurrence og ARD-Wettbewerb i München. Siden har de vundet førstepriser i adskillige store internationale kammermusikkonkurrencer og optrådt over hele verden. De har bl.a. indspillet alle Beethovens klavertrioer, og deres seneste udgivelse med trioer af Arensky og Sjostakovitj i 2021 har fået en fremragende modtagelse i de internationale medier og bl.a. vundet de tyske musikkritikeres Preis der deutschen Schallplattenkritik.

Soo-Jin Hong og Soo-Kyung Hong er koncertmestre på hhv. violin og cello i DR SymfoniOrkestret, og Jens Elvekjær er professor i klaver og kammermusik ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Trioen er modtagere af P2’s Kunstnerpris i 2015 og Carl Nielsen og Anne Marie Carl Nielsens hæderspris i 2019.

Søren Sætter-Lassen
Søren Sætter-Lassen er én af Danmarks helt store skuespillere og modtog i 2022 Hædersprisen ved årets Reumert uddeling. Han var uforglemmelig som Salieri i opsætningen af Amadeus på Det Kgl. Teater, som genopsættes i januar 2023 og har været en fast del af ensemblet på Det Kgl. Teater fra 1992-2022. I starten af 1980’erne var han medstifter af Grønnegårds Teatret, hvor han medvirkede i flere Holbergforestillinger.

Søren har modtaget alle de store priser, f.eks. Teaterpokalen, Lauritzenprisen 2003, Årets Reumert for bedste mandlige hovedrolle for Richard III i 2010, Faderen i 2014, Amadeus i 2019 og for bedste mandlige birolle for Don Carlos i 2000.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.