EDEN – Joyce DiDonato

Naturen og musikkens helende kraft

Se spilletider
Køb billet

Verden er ved at køre af sporet. USA’s store operastjerne og en flok børn fra Aalborg hjalp publikum med at finde håbet igen”….. ”Sådan et skud håb og balance og grokraft var ikke det værste lige nu”.

Sådan skrev Politikens anmelder Thomas Michelsen og kvitterede med fire store hjerter, da den amerikanske mezzosopran Joyce DiDonato i 2022 gæstede Aalborg med sit verdensomspændende koncertprojekt EDEN.

Med et bredt udvalg af smukke sange, som på hver sin måde besynger naturens evne til at fortrylle og forskønne vores tilværelse tager hun og det italienske orkester Il Pomo d’Oro EDEN-projektet rundt på en verdensomspændende turné til ikke færre end 45 koncerthuse på fem kontinenter. Aalborg var et af de allerførste steder og er nu igen det eneste danske stop på mezzosopranens store fire-årige turné med EDEN.

I hver by engagerer ensemblet et lokalt ungdomskor til dels at deltage i en række workshops, dels at være med på scenen og synge EDEN-hymnen Seeds of Hope sammen med Joyce DiDonato. Der venter en magisk aften med fokus på vores fælles klode. I Aalborg er det elever fra Nørholm skole og Kærbyskolen, der skal synge sammen med verdensstjernen.

Selv siger Joyce DiDonato:

”Bringing EDEN to Aalborg was an absolute highlight of my tour and season: I knew immediately I wanted to return. I was impressed immediately by a beautiful sense of a vibrant and emerging artistic community there, as well as an eagerness to embrace new experiences. I am so looking forward to a wonderful and rewarding residency here in the coming season”.

EDEN forener musik og drama, og med projektet vil DiDonato sætte fokus på klimakrise og skærpe publikums bevidsthed om naturens – og musikkens – helende kraft. Koncertens omdrejningspunkt er albummet EDEN, der udkom i 2022. De enkelte numre udforsker flere aspekter af menneskets forhold til naturen, og her er værker af blandt andre Gluck, Mahler, Wagner og Cavalli.

Maxim Emelyanychev dirigerer, lysdesignet er af John Torres og desuden medvirker skuespiller Manuel Palazzo.

Medvirkende:
il Pomo d'Oro, orkester
Edson Scheid, dirigent
Joyce DiDonato, mezzosopran/producent
Manuel Palazzo, skuespiller
Marie Lambert-Le Bihan, sceneinstruktør
John Torres, lysdesign

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.