Elsa Dreisig - Aalborg Operafestivals Åbningskoncert

MH 1080X1920 AIDA (9)
Se spilletider
DKK 235 - 305
Køb billet

I år danner Musikkens Hus ramme om Aalborg Operafestivals officielle åbningskoncert, og som noget helt nyt uddeler festivalen i år – udover den traditionsrige Aalborg Operapris – også Aalborg Junior Operapris. Efter åbningstaler af rådmand Jes Lunde og festivalleder Peter Rønn skal vi opleve skønne værker af bl.a. Sibelius, Grieg, Bizet og Mozart fremført af den internationale operastjerne Elsa Dreisig, der akkompagneres af Aalborg Symfoniorkester. Elsa Dreisig har nøje sammensat aftenens program i samarbejde med dirigent Giordano Bellincampi, og vi får både en dansk/nordisk og en fransk afdeling, som afspejler Dreisigs nære tilhørsforhold til begge områder. Koncerten optages og sendes af DR P2.

Aalborg Operapris og åbningskoncerten er støttet af Det Obelske Familiefond. Aalborg Junior Operapris uddeles af Aalborg Operafestival i samarbejde med Aalborg Kulturskole og Sangkraft Aalborg.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.