Lise Davidsen

Lise Davidsen MH 1
Se spilletider
DKK 150 - 400
Køb billet

Verdensstjerne til Aalborg Operafestivals afslutningskoncert

Aalborg Operafestival 2023 afsluttes med et brag af en koncert på højeste kunstneriske niveau, når den verdensberømte norske sopran Lise Davidsen gæster Musikkens Hus. Med silkebløde toner og beundringsværdig indlevelse fremfører Davidsen – akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester – arier af store klassiske mestre som Verdi, Puccini og Beethoven. Lise Davidsen har optrådt i række af verdens førende operahuse, med Wiener Staatsoper og til BBC Proms. Hun modtog i 2021 den internationale operapris Female Singer of the Year. Aftenens dirigent er amerikanske James Gaffigan, der har høstet bred anerkendelse for sit arbejde med førende symfoniorkestre og operahuse verden over. Gaffigan har blandt andet svunget taktstokken i Metropolitan Opera og Bayerische Staatsoper.

Aalborg Operafestivals afslutningskoncert optages og sendes af DR P2 og bliver med garanti en oplevelse af internationale dimensioner

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.